HVEM ER VI

HVEM ER VI ?


TORBEN MØLLER-PEDERSEN

ØJENLÆGE, DR. MED., PH.D.

 

Torben Møller-Pedersen er specialistuddannet ved Øjenafdelingen, Århus Universitetshospital og blev speciallæge i øjensygdomme og øjenkirurgi i 2003. Han har tillige en bred videnskabelig uddannelse afsluttet med en ph.d. i sundhedsvidenskab i 1999 og en medicinsk doktorgrad i øjenkirurgi i 2003. Han har publiceret mere end 40 videnskabelige artikler i internationale tidsskrifter og har holdt mere end 100 foredrag ved øjenkongresser i Europa og USA. Torben Møller-Pedersen er en erfaren øjenkirurg og har udført mere end 10.000 øjenkirurgiske indgreb, herunder mere end 5.000 operationer for grå stær.

JANNE HVID

ØJENLÆGEASSISTENT

 

Janne Hvid arbejder som øjenlægeassistent med opmåling og vejledning af øjenpatienter. Hun giver patient-information og drypper øjne inden undersøgelse.

CHRISTIAN NIELSEN

OPTOMETRIST

 

Christian Nielsen er en rutineret optometrist  med flerårig erfaring i øjenlægepraksis. Han er specialiseret indenfor synsudmåling og vejledning omkring grå stær operationer. Sammen med øjenlægen vejleder Christian Nielsen blandt andet omkring multifokale linse-implantater, som kan give et godt syn på alle afstande uden brug af brille.

JETTE RYDBJERG

ØJENLÆGEASSISTENT

 

Jette Rydbjerg er en rutineret øjenlægeassistent med stor erfaring i at opmåle og kontrollere øjenpatienter. Hun er specialuddannet til at undersøge og vejlede patienter med øjensygdommen glaukom (grøn stær), foruden patienter med sukkersyge (diabetisk øjensygdom).

INGE LISE KOLD

ØJENLÆGEASSISTENT

 

Inge Lise Kold arbejder som assistent for øjenlægen ved grå stær operationer og har stor erfaring i at undersøge og kontrollere øjenpatienter. Hun er specialuddannet til at undersøge og vejlede patienter med øjensygdommen glaukom (grøn stær), foruden patienter med sukkersyge (diabetisk øjensygdom).

ELIN BUNDGAARD

ØJENLÆGEASSISTENT

 

Elin Bundgaard er en rutineret sygeplejerske med erfaring i øjenlægepraksis siden 2008. Hun assisterer blandt andet ved operationer og udfører kontroller af efterforløbet. Elin Bundgaard er specialuddannet til at undersøge og vejlede patienter med øjensygdommen AMD (aldersrelateret macula degeneration) foruden patienter med sukkersyge (diabetisk øjensygdom).

THOMAS SEJRUP

OPTOMETRIST, M.Sc.

 

Thomas Sejrup er en rutineret optometrist med erfaring i øjenlægepraksis siden 2009. Han er uddannet optiker i Danmark og har en master grad i klinisk optometri fra Salus Universitetet i Pennsylvania, USA. Thomas Sejrup er specialiseret indenfor tilpasning af alle typer medicinske kontaktlinser. I samarbejde med øjenlægen udfører Thomas Sejrup for- og efterundersøgelser af mange forskellige patientkategorier.

BENTE VESTERGAARD JACOBSEN

SEKRETÆR

 

Bente Vestergaard Jacobsen er en rutineret lægesekretær med erfaring i øjenlægepraksis siden 2005. Hun arbejder blandt andet med patientmodtagelse, telefonkontakt og tidsbestilling, giver patientinformation og drypper øjne forud for undersøgelse og operation.


SIGRID NAUTRUP

OPTOMETRIST

 

Sigrid Nautrup er en rutineret optometrist, som er specialiseret inden for synsudmåling og vejledning omkring diabetes og grå stær operationer. I samarbejde med øjenlægen udfører Sigrid Nautrup for- og efterundersøgelser af mange forskellige patetientkategorier.